marți, 9 februarie 2010

Una calda, una rece :


Despre meseria noastra se vorbeste in toate felurile si in cele mai neasteptate locuri si moduri.

De exemplu este surprinzator ca pe www.magazinuldecase.ro, un site dedicat
anunturilor de particulari(FSBO), la sectiunea Consilier Imobiliar - Alegerea unui agent imobiliar, se vorbeste la modul ideal de un agent care reprezinta o singura parte din tranzactie, face un contract de reprezentare exclusiva si ajuta clientul in conturarea unui pret realist pe piata si creioneaza impreuna cu clientul strategia de marketing.
Parca ar fi membrii APAIR !

Pe de alta parte, intr-un ziar online serios precum CAPITAL.RO, la dezbaterea:
Mai e nevoie de agenţi imobiliari în România? Autor: Alexandru Urzică
Publicat: 8 Februarie 2010 ,Vizionari: 7844
postarile si comentariile se intrec in injurii si amenintari, de la “astia trebuie starpiti de mici” pana la ghiduri de cum sa pacalesti agentul imobiliar, sa trimiti pe cineva sa semneze contractul de vizionare si apoi sa mergi personal si sa inchei tranzactia cu vanzatorul, “sarind” agentul.
Asta in conditiile in care comentariile sunt “moderate” de cineva din redactie iar la loc de cinste troneaza avertizarea:
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul Capital.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Va las pe voi sa vedeti in ce masura ziarul online isi respecta propriul regulament de postare.

0 comentarii:

Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
I am a real estare agent since 1992 and an authorised appraiser since 2005. Over 500 valuation reports for hundreds of clients.
Always looking for value everywhere and in everything! This need for value is due to my mission of delivering it to my customers.

About This Blog

Stiri imobiliare Realitatea

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP